![](https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/61bc7f4d5ededf06070c0707/2c7ab859-11a4-4d0d-a7df-bb290d085b57/Cover_ALaCarte+copy.jpg)
SELSKAPSMENY
Denne litt mer formelle menyen er satt sammen av sesongens råvarer, det kan derfor forekomme endringer. Hele selskapet må enes om en meny, men vi tar hensyn til allergier og dietter.
Spør oss om øl eller vinpakker!
Hovedrett
Mosaikk av torsk og laks, dampet spinat, aspargesbønner, fennikelsaus
Pannestekt Lysing filet, urterisotto, sautert varm salat
Helstekt okse indrefilet, marinert i Fjordfolk øl, sesongens grønnsaker og amadinepoteter
Forretter
Potetpannekake, varmrøkt laks, pepperrotkrem, grillet asparges
Kamskjell, blomkålpure og ramsløk olje
Spicy gulrotsuppe med krutonger og bacon
Dessert
Jordbær gratinert med sabayonne saus, hjemmelaget kanel is
Eplekompott med hjemmelaget kanelis, salt karamell, saus av boblemost og honning
Priser
2 retter: forrett/hovedrett eller hovedrett/dessert– 480,- pr person
3 retter: forrett, hovedrett og dessert – 625,- pr person
I prisene hos oss inkluderes pådekking, serveringspersonell for kvelden og eksklusivt bruk av lokalet
Til våre selskapsmenyer tilbyr vi som tillegg: utvalgte oster fra Meny Indre Havns ostegrotte. 95,- pr person