SELSKAPSMENY

Denne litt mer formelle menyen er satt sammen av sesongens råvarer, det kan derfor forekomme endringer. Hele selskapet må enes om en meny, men vi tar hensyn til allergier og dietter.

Spør oss om øl eller vinpakker!

Hovedrett

  • Mosaikk av torsk og laks, dampet spinat, aspargesbønner, fennikelsaus

  • Pannestekt Lysing filet, urterisotto, sautert varm salat

  • Helstekt okse indrefilet, marinert i Fjordfolk øl, sesongens grønnsaker og amadinepoteter

Forretter

  • Potetpannekake, varmrøkt laks, pepperrotkrem, grillet asparges

  • Kamskjell, blomkålpure og ramsløk olje

  • Spicy gulrotsuppe med krutonger og bacon

Dessert

  • Jordbær gratinert med sabayonne saus, hjemmelaget kanel is

  • Eplekompott med hjemmelaget kanelis, salt karamell, saus av boblemost og honning

Priser

  • 2 retter: forrett/hovedrett eller hovedrett/dessert– 480,- pr person

  • 3 retter: forrett, hovedrett og dessert – 625,- pr person

  • I prisene hos oss inkluderes pådekking, serveringspersonell for kvelden og eksklusivt bruk av lokalet

  • Til våre selskapsmenyer tilbyr vi som tillegg: utvalgte oster fra Meny Indre Havns ostegrotte. 95,- pr person