Snitter og kanapèer

Vi serverer snitter og enklere kanapéer til selskaper og fagdager. Snitter serveres gjerne som en lunchrett, mens kanapèer gjerne serveres sammen med ett glass bobler og brukes ofte som en liten velkomst til finere selskaper i påvente av en større middag. Man beregner gjerne 4-5 snitter pr person og 2-3 kanapéer.

Snitter

50,- pr stk

  • Reker med aioli og sitron

  • Roastbiff med remulade, kapers og Cornichons

  • Brie med hjemmelaget rødbetesalat

  • Karbonade med stekt løk og agurk

  • Spekeskinke med eggerøre

  • Røkelaks med eggerøre

Kanapéer

40,- pr stk

  • Roastbeef med remulade

  • Terte med ostekrem og reddik

  • Varmrøkt laks med pepperrotkrem

  • Parmaskinke med frisk asparges

  • Marinert scampi med chili majones

  • Moden brie med druer

  • Grov hjemmelaget pate med portvinsgelé