Snitter og kanapèer
Vi serverer snitter og enklere kanapéer til selskaper og fagdager. Snitter serveres gjerne som en lunchrett, mens kanapèer gjerne serveres sammen med ett glass bobler og brukes ofte som en liten velkomst til finere selskaper i påvente av en større middag. Man beregner gjerne 4-5 snitter pr person og 2-3 kanapéer.
Snitter
50,- pr stk
Reker med aioli og sitron
Roastbiff med remulade, kapers og Cornichons
Brie med hjemmelaget rødbetesalat
Karbonade med stekt løk og agurk
Spekeskinke med eggerøre
Røkelaks med eggerøre
Kanapéer
40,- pr stk
Roastbeef med remulade
Terte med ostekrem og reddik
Varmrøkt laks med pepperrotkrem
Parmaskinke med frisk asparges
Marinert scampi med chili majones
Moden brie med druer
Grov hjemmelaget pate med portvinsgelé